ALTRES SERVEIS

Esdeveniments

Els esdeveniments son una eina eficaç per fer crèixer la teva identitat corporativa; family days, reunions casuals, viatges, congresos, kick off, tots ells serveixen per conèixe's entre companys, trencar el gel, desestructurar-se de la rutina i donar-se a conèixer al mercat.  Amb els videos d'esdeveniments, veurás reflexada la millora del treball en equip i podrás compartir els èxits aconseguits amb la finalitat de captar l'atenció del mercat i generar nous clients.  


"Making of"

Els "making of" son una eina molt eficaç per mostrar tota la feina que hi ha al darrere d'una preparació per un esdeveniment, un rodatge, etc. Son vídeos entretinguts i divertits per a gent curiosa.... sempre criden l'atenció del espectador i pot resultar molt útil per promocionar l'esdeveniment, la película o el videoclip en questió. 


Video producte. Indústria farmacèutica

Mostra als teus clients, els teus productes i els teus serveis mitjançant videos atractius i dinàmics. Actualment, els videos de producte, son una eina que potencia el creixement de la teva empresa, arribant a convertir-se, fins i tot, en una estratègia de venta molt potent. 


Corporatius

La teva marca, es el que les persones diuen de tu quan tu no hi ets.  

Fes més atractiva la marca amb un vídeo corporatiu que expliqui els valors més destacats de la teva empresa. 


Empreses que ja han confiat en nosaltres